OДРЖАН ДАН СПОНЗОРА

Јуче, по обичају у уторак уочи Кобасицијаде, на заједничком ручку окупили су се сви они који воле и помажу ову манифестацију у Турији.

Било је то пријатно дружење пријатеља и сарадника уз иће и пиће, а да би било весело потрудили су се тамбураши.

На менију је био турински гулаш, а какав би то био ручак да није било и чувених туринских кобасица. Дружење је потрајало до касних поподневних сати, а ако је судити по расположењу, биће тога ове године на Кобасицијади у огромнким количинама.

Сви спонзори и они који су допринели да 34.Кобасицијада буде манифестација која ће се по добром памтити добили су поклоне и захвалнице од организатора, а уручио их је Мирослав Атанасковић – Точа, председник Удружења Кобасицијада.

У име покровитеља, општине Србобран, како је Точа рекао, без које Кобасицијада сигурно не би била ни близу, присутнима се обратио председник општине Србобран, Радивој Парошки.

Захвалнице за спонзорство и покровитељство су ове године добили:

Општина Србобран, Сики, Себастијан, Комерцијална банка, Јелен пиво, С & Д Турија, Подравка, Бом Траде – Панонија СО, Златни Клас Турија, Футура Фекетић, Винарија Алекс, Мачков Подрум, ОЗЗ Турија, Салаш Татић, Дијамант, Генеза, Про – Мес Нови Бечеј, Независни синдикат Карнекс, Дом Здравља Србобран, Удружење Светлост Надаљ.

За сарадњу захвалнице су добили: Полицијска станица Србобран, ЈКП Градитељ, Ветеринарска инспекција Јужно бачки округ, Пољоогласник, Дом Културе Србобран, Центар за Спорт и Туризам. Радио Србобран, Србобран Нет, Сентомаш РС.

Галерију фотографија можете погледати ОВДЕ.