У СУБОТИЦИ УСПЕШНО ПРОТЕКЛА ПРОМОЦИЈА 35. КОБАСИЦИЈАДЕ

Мајстори из Турије у петак били су у Суботици где смо грађанима нашег највећег града на северу државе понудили наше кобасице и позвали их на 35. Кобасицијаду ове године, последњег викенда у фебруару, у Турију.

– Промоција је прошла одлично, по обичају све што смо понели у Суботицу продали смо, тако да смо се у Турију вратили без кобасица. Желим да се захвалим свима који су дошли на промоцију, а пре свега локалној самоуправи града Суботица која нам је изашла у сусрет и омогућила промоцију, а ми смо у петак поклонили, као мали знак пажње, 50 килограма наших кобасица за Народну кухињу,  рекао је након промоције Мирослав Атанацковић, председник Удруженја Кобасицијада и додао:

-Такође, наше удружење дугује велику захвалност локалној самоуправи наше општине. Са општином Србобран имамо одличну сарадњу, они су нас подржали и као главни покровитељ значајно нам помажу да организујемо 35. Кобасицијаду у Турији.

 

Промоцију су пратили готово сви локални и медији који извештавају из Суботице, па се у том смислу захваљујемо на подршци коју смо добили.

Фото: Арпад Гергељ