ХВАЛА НОВОСАЂАНИ!

Били смо у Новом Саду. У петак је била наша последња промоција пред 35 Кобасицијаду у Турији. Новосађани су нас дочекали у великом броју на Рибљој пијаци, а ми смо продали све што смо понели. Све време испред наших штандова били су редови људи који су стрпљиво чекали да купе туринске кобасице.

  • Двадесетак и више година сваки пут пред одржавање Кобасицијаде у Турији долазимо у Нови Сад да промовишемо нашу манифестацију. Јако смо задовољни како је ова протекла и ако се по јутру дан познаје, следећег викенда можемо очекивати да Кобасицијада коју овај пут организујемо 35.пут буде можда и најуспешнија до сада, рекао је Мирослав Атанацковић – Точа, председник удружења Кобасицијада.

Очекујемо вас од 22. до 24. фебруара у Турији. Припремљено је мноштво занимљивости, богат културно уметнички програм, у петак наступају КУД-ови, у суботу у предвечерје имаћемо концерт Драгице Радосављевић Цакане, у недељу је дан тамбураша,  а на трг у селу, у суботу тачно у подне износимо највећу кобасицу на свету која је ове године дугачка 2.035 метара и која ће се продавати на метар.

Добродошли на јубиларну 35. Кобасицијаду у Турији.