ПРВОГ ФЕБРУАРА ГОСТУЈЕМО У БАЧКОЈ ТОПОЛИ

Чланови нашег удружења у суботу 01.фебруара биће гости у Бачкој Тополи, где одлазимо на позив домаћина, који жели да промовишемо Кобасицијаду у овом лепом бачком градићу и помогнемо им да изаберу екипу која ће представљати Бачку Тополу ове године на 36. Кобасицијади у Турији.

Наравно, у Бачку Тополу не идемо празних руку тако да ће ово бити прилика да мештани Бачке Тополе пробају наше, туринске специјалитете и на лицу места се увере у квалитет наших кобасица, али и да осете укус праве туринске кобасице.

Промоција 36. Кобасицијаде у Бачкој Тополи биће одржана у суботу, 1. фебруара, на простору пијаце. Поред могућности да и бачкотополчани по промотивној цени, на улазу источне хале Јавног предузећа „Тржница“ купе чувену туринску кобасицу, печену или сирову, програм ће употпунити такмичење екипа са територије Бачке Тополе у прављену свеже кобасице, чије ћемо производе оценити.

Такмичење ће бити одржано у источној хали на пијаци од 9 сати, а проглашење резултата је најављено за 12 сати. Победничка екипа добиће бесплатну котизацију и биће званичан представник општине Бачка Топола на овогодишњем такмичењу у Турији.

Заинтересоване екипе са тероторије општина Бачка Топола се могу пријавити до 29. јануара, у канцеларији Туристичке организације Бачке Тополе, односно путем телефона 024/711-020 и 062/84-72-927, радним данима од 8 до 14 часова.