ДОБИЛИ СМО СЕРТИФИКАТ „НАЈБОЉЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ“

У сусрет 38. Кобасицијади у Турији, Влада Војводине донела је одлуку да наша Кобасицијада буде међу 18 носилаца ознаке „Најбоље из Војводине“.

Ознаку „Најбоље из Војводине“ је добило 18 корисника као потврду квалитета у категоријама производа, програма, манифестација и услуга.

Честитајући добитницима, председник Покрајинске владе Игор Мировић рекао је да је ова ознака квалитета признање свима онима који, у областима којима се баве, достижу и престижу не само домаће, већ и европске стандарде.

„Признање ће за све добитнике бити нов мотив да у својим делатностима остварују још боље резултате и на тај начин дају додатни допринос развоју наше привреде“, изјавио је Мировић и изразио задовољство због поновног успостављања ознаке квалитета „Најбоље из Војводине“ на иницијативу Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, а уз подршку Туристичке организације Војводине и ДОО “Југоинспект-Нови Сад”.

Он је истакао да привреда Србије и АП Војводине у изазовним временима бележи охрабрујуће економске параметре.

С обзиром на то да су уручени сертификати и за више туристичко-привредних манифестација, програма и услуга, Мировић је указао на раст који је остварен у области туризма, што потврђује податак да је Војводину у прва три квартала ове године посетило 55 одсто више туриста него у истом периоду прошле године.

Догађају је присуствовао и покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић. Он је постао „поносни власник“ чувене туринске брице, а уручио му је Жељко Попић који је уједно у име Кобасицијаде примио сертификат на овом свечаном догађају.