ИЗ СОМБОРА СМО СЕ ВРАТИЛИ БЕЗ КОБАСИЦА!

У петак смо били у посети Сомбору. Био је ово наш 34. сусрет са увек гостоњубивим Сомборцима, а били смо тамо да позовемо све драге људе са запада Бачке да дођу код нас у Турију на 38. Кобасицијаду која се, као што сад већ се зна, одржава ове године од 25. до 27. фебруара, последњегвикенда у Фебруару.

Понели смо свеже, сушене кобасице, а наравно каква би то посета и промоција била кад не би смо понудили и роштињ кобасицу која је замирисала и ове године „Ћелави трг“.

У договору са нашим драгим домаћинима из градске управе и Туристичке организације Сомбора ове године даривали смо нашим кобасицама три установе и то геронтолошки центар, затим ОШ „Мика Антић“ и ОШ „Вук Караџић“.

Да смо прошли боље него што смо се надали је доказ чињеница да смо промоцију завршили већ око 13.00 часова. „Нестало нам робе“!

Сомборце смо позвали да дођу и буду наши гости на 38.Кобасицијади у Турији, дадођу и виде нашу чувену дугачку кобасицу која ће ове године бити у цреву дужине 2 километра и 38 метара, а наравно и да купе нешто јер свега ће бити та три дана у Турији.

Наша следећа промоција је у Суботици већ у петак 11.02. Суботичани спремите се, стижемо на градски трг и доносимо кобасице које су одове године овенчане званичним сертификатом „Најбоље из Војводине“.