ДАНАС СМО ДЕЧИЈЕМ ВРТИЋУ У ТУРИЈИ ПОКЛОНИЛИ СУШИЛИЦУ ЗА ВЕШ

Кобасицијада је данас даривала целодневни боравак деце у дечијем вртићу у Турији.
Жељко Попић, председник нашег удружења данас је уручио поклон дечијем вртићу у Турији. Кобасицијада је поклонила сушилицу за веш установи која брине о нашој деци, учи их и васпитава.
– Ово је мали поклон, али од срца. У нашем удружењу имамо доста младих родитеља који имају децу у вртићу. Хтели смо, пре свега да покажемо поштовање и захвалност запосленима који брину о деци и да им барем мало олакшамо свакодневне обавезе. Међу овом децом су сигурно и будући чланови нашег удружења, на њима је будућност и овим гестом желимо да их од малих ногу научимо да Кобасицијада која догодине слави четрдесети рођендан, осим што прави добре кобасице негује бригу о другима и хуманитарни карактер који је уграђен у темеље нашег удружења, казао је Попић приликом уручења поклона нашој деци у вртићу.
– Ово је јако леп поклон и много нам значи. У Турији у вртићу од ове године смо покренули целодневни боравак где имамо двадесетак деце, од укупно педесет колико их је у овом вртићу. Ова сушилица ће значајно олакшати рад и од сада нећемо размишљати где и како ћемо осушити веш, дечију постељину и остало. Хвала Кобасицијади и сигурна сам да је ово сарадња која ће трајати надаље, речи су директорке ПУ „Радост“, Биљане Бајић, која је била на примопредаји поклона.
У вртићу су се понудили да узврате, тако што ће деца својим ручицама уз подршку и помоћ својих васпитачица направити сувенирчиће са знаком Кобасицијаде.