PAN BOYS ПРЕДСТАВЉАЋЕ БАЧКУ ТОПОЛУ НА 36.КОБАСИЦИЈАДИ

У суботу смо били у Бачкој Тополи. По први пут у овом бачком градићу смо представили нашу Кобасицијаду. Осим што смо наишли на дивне домаћине, што смо продали све кобасице које смо понели, изабрали смо, као чланови жирија, и екипу која ће ове године у Турији представљати Бачку Тополу у оквиру такмичења у прављењу кобасица.

Најбоља екипа била је PAN BOYS. По мишљењу жирија они су направили најбољу кобасицу и то их је квалификовало да буду официјелни представник Бачке Тополе на 36. Кобасицијади у Турији 29.02.

Ово је уједно позивница свима који желе да се такмиче ове године да нам се јаве и пријаве екипу. За овај посао код нас је задужен Душан Елесијин, а све додатне информације од њега можете добити на број телефона 062 190 14 77.

Свака екипа која се пријави за такмичење у прављењу кобасица добија од нас 4 кг меса, а све остало је на вама. Котизација за учествовање је 4.000 динара.

У петак 07. 02. путујемо у Сомбор. Наше кућице са роштиљем постављамо и ове године на Тргу Светог тројства, ткз „Ћелавом тргу“ већ у раним јутарњим сатима, а планирамо да се дружимо са Сомборцима све док буде кобасица, а понећемо доста, „што’с каже, да се не брукамо“.

Иначе, цене нисмо мењали тако да сви који дођу на нашу промоцију у петак моћи ће да купе печену кобасицу у кифли по цени од 150 динара , свеже кобасице продаваћемо по цени од 400 динара, док ће сушена кобасица бити по промотивној цени од 600 динара за килограм.

Дакле, драги наши Сомборци, видимо се у петак 07.02. у Сомбору, а онда вас чекамо, као и све остале љубитеље кобасице из целог света,  у Турији 28, 29 фебруара и 01.марта.