ПРОМОЦИЈА У НОВОМ САДУ У ПЕТАК!

Драги Новосађани, после две године поново долазимо у Нови Сад. Стижу кобасице из Турије, али овај пут са признањем и ознаком „Најбоље из Војводине“. Након што смо пре девет година оборили Гинисов рекорд, сада смо заслужено добили и ову етикету. Кобасицијада у Турији је један од највећих и најбоњих туристичко гастрономских манифестација у Србији.

По промотивним ценама у петак у Новом Саду понудићемо најбоље што имамо, а то су свеже, сушене и роштиљ кобасице. Већ од осам сати ујутро, наше месарске кућице биће на Тргу републике, поред Рибље пијаце, а циљ нам је да замиришимо центар града и позовемошто више Новосађана да дођу последњег викенда у Турију и буду наши драги гости.

Ове године правимо кобасицу дугу 2.038 метара, долази нам Саша Матић са својом песмом, биће ту гости из целог света, а организоваћемо и такмичење у прављењу кобасица.

У Нови Сад долазимо камионом који ће бити пут наших кобасица по којимасмо прославили нашу Турију, а жеља нам је да се сретнемо са вама и да заједно уживамо у правим, истинским укусима Војводине.

Чекамо вас у петак код Рибље пијаце.