ЖЕЛИМО ДА И НАЈУГРОЖЕНИЈИ СУБОТИЧАНИ УЖИВАЈУ У НАШИМ КОБАСИЦАМА!

Ово је данас за медије казао Жељко Попић, председник нашег удружења приликом промоције 39. Кобасицијаде у Суботици где смо донирали 50 кг туринских кобасица Народној кухињи.

Од ране зоре су редови на нашим штандовима, али смо имали пех на путу. Покварио нам се комби са роштиљима тако да су наши драги Суботичани остали ускраћени за роштиљ туринску кобасицу.

– Суботичани веома добро знају каквог су укуса кобасице из Турије. Као и претходних година, велики број грађана је дошао да пазари наше специјалитете. Килограм свежих кобасица наплаћујемо 600 динара, односно 900 динара стаје килограм просушених, прича Жељко Попић из туријског Удружења грађана „Кобасицијада“, преноси портал www.subotica.com

Из Црвеног крста Суботица, наши дугогодишњи пријатељи и сарадници су се захвалили што смо и овај пут мислили на најугроженије:

– Ове свеже кобасице искористићемо за припрему оброка за кориснике Народне кухиње и Прихватилишта за бескућнике. Град је текуће године за функционисање Народне кухиње издвојио 36,7 милиона динара што је довољно, али наравно да је свака донација добродошла, јер ми кроз сваку донацију можемо да обогатимо јела – истакао је Миодраг Варо, стручни сарадник Црвеног крста у Суботици.

И данас све смо продали тако да је промоција завршена око пола један.

У следећи петак идемо у Нови Сад. Видимо се…

Фото: Subotica.com