У СОМБОРУ СВЕГА ИМА, ПА И ТУРИНСКИ’ КОБАСИЦА!

Данас смо наше штандове са кобасицама из Турије поставили у Сомбору. Вишедеценијско дружење је настављено и ове године у сусрет 40. Кобасицијади у Турији од 23. до 25. фебруара.

Пословично Сомборци су нас дочекали као прави домаћини и подједнако се продају роштиљ, полусуве и суве кобасице.

Послужило нас је и време тако да је сунчан дан допринео да сви штандови раде, а кобасице се продају и њихов мирис шири се центром Сомбора, а „Ћелави трг“ је испуњен драгим људима који у кесама носе наше кобасице кући, или „дегустирају“ роштиљ кобасице у кифли на лицу места.

Као и увек једну количину наших надалеко чувених производа, у сарадњи са градом, смо поклонили онима којима је најпотребније, односно овај пут смо пакете кобасица из Турије даривали Дому за децу и омладину „Мика Антић“, Геронтолошком центру и ШОСО са домом „Вук Караџић“ Сомбор. Представницима установа из Сомбора, пакете наших кобасица уручио је у име удружења, наш председник Жељко Попић.

Драги Сомборци и сви остали који сте на нашем сајту, позивамо вас да дођете у Турију на 40. Кобасицијаду од 23. до 25.02.

Наш караван кобасица се из Сомбора сели у следећи петак 09.02. у Суботицу, на трг испред Градске куће, а затим следи Нови Сад 16.02. на Трг поред Рибље пијаце.