РАСПРОДАТО!

Овај наслов најбоље осликава како је прошла промоција наше Кобасицијаде у Београду. Нажалост многи који су у недељу дошли на пијацу Ђерам вратили су се кући разочарани, јер нису успели да пробају наше кобасице.

Четири кућице смо поставили на пијаци, упалили роштиље пре осам ујутро и то је било довољно да се формирају дугачки редови, а ми смо се трудили да будемо што бржи и услужимо све који су пожежели да пробају чувени специјалитет из Турије.

Нажалост, „навала“ је била превелика да би продаја потрајала тако да смо већ око подне остали без кобасица.

  • – Донели смо две тоне кобасица и све смо продали – казали су нам момци у белим кецељама из Удружења „Кобасицијада Турија“. – Ујутро је била велика навала, људи су чекали у редовима и носили су пуне кесе. Требало је да будемо овде до поподне, али немамо више меса, ни за печење ни за продају, објавиле су Вечерње новости.

Имали смо назнаке да ће београдска промоција бити добра, да постоји велико интересовање, али да будемо поштени нисмо очекивали да ће бити овако. Многи који су дошли на пијацу Ђерам и нису успели да пробају наше кобасице, баш су нам замерили, свашта су нам казали.

Не замерамо ником, наопако! Остало нам је само да се нашалимо и кажемо „не можемо ми цео Београд да „наранимо“.

Зато, дођите за викенд у Турију, на 36. Кобасицијаду. Биће роштиљ кобасица, биће и сушених, а моћи ћете да купите и свежу, чувену, туринску кобасицу која ће се продавати на метар, а ове године је дугачка 2.036 метара.

Овако је са Ђерам пијаце о нашој промоцији известио Студио Б: