СУБОТИЦА У ЗНАКУ КОБАСИЦИЈАДЕ!

Петак, 09.02. је освануо, а пре свитања кренули смо пут Суботице из Турије са нашим кобасицама да промовишемо Кобасицијаду која ове године заокружује четврту деценију постојања.

У рану зору поставили смо штандове у центру нашег најсевернијег града, упалили роштиље и промоција је почела око осам ујутро.

Интересовање је велико, баш као што смо и очекивали. Редови су испред све четири наше кућице, а подједнако се продају печене,сушене и свеже кобасице.

Бројни новинари су се окупили како би о овом догађају известили у својим медијима, укључујући и РТС за који је изјаву дао председник удружења, Жељко Попић.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kobasicijada (@kobasicijada_turija)

Наравно и овај пут нисмо само дошли да продајемо него и да почастимо нашим кобасицама. Овај пут три пакета донирали смо Црвеном крсту Суботице, а донацију је преузео Миодраг Варо, самостални стручни сарадник ЦК Суботица рекавши да ће ова донација свакако отићи онима којима је најпотребнија, односно кобасице ће бити део оброка лицима која су социјално угрожени.

@srbobrannet Danas je u Subotici promocija 40. Kobasicijade koja se održava od 23. do 25.02. u Turiji… #subotica #Kobasicijada #Subotica ♬ original sound – Srbobran.net

Следећи петак је резервисан за Нови Сад, па Новосађани видимо се код Рибље пијаце. Драги наши Суботичани хвала вам на гостопримству, а наше је да вас све позовемо да будете наши гости последњег викенда у фебруару када ће Турија бити „центар света“ у коме ће се окупити људи са свих страна и уживати у кобасицама, доброј забави и такмичењима која смо припремили како би смо велики јубилеј 40 година прославили и обележили на најбољи начин.