ХВАЛА ВАМ НОВОСАЂАНИ!

Завршена је и последња овогодишња промоција у сусрет 39. Кобасицијаде у Турији. Још једаред смо били у Новом Саду. Баш к’о навек, није да се фалимо, ал’ било је баш лепо и све што смо понели из Турије продали смо. Гајбе које су биле пуне кобасица кад смо зором кренули из Турије вратили смо кући празне, а кобасице су остале у Новом Саду.

Пуно честитог света било је на Тргу поред Рибље пијаце у петак. Дошли људи да се видимо после годину дана и да још једаред поделимо задовољство сусрета вечити’пријатеља.

Шта да вам кажемо, видимо се у Турији за викенд од 24. до 26. фебруара. У уторак увече почињемо да правимо велику кобасицу, а требаће нам неколико дана да је завршимо, таман до суботе, кад ћемо је тачно у подне, дугачку два километра и тридесет девет метара, донети на плато испред зграде Месне заједнице, па ко воли нек’изволи!

Добродошли у Турију на највећу „ијаду“ у Србији и да видите својим очима зашто смо добили етикету „Најбоље из Војводине“, а и да пробате наше специјалитете и не само наше, пошто ће бити свега са сви’страна.